O nama

Medicina i tehnologija, dvije riječi koje mnogo govore, baš kao i mi - mala tvrtka koja puno može, zna i želi. Najveći pomaci u medicini nastali su nakon uvođenja tehnologije, a danas nam ne preostaje ništa drugo nego pratiti korak s novim tehnologijama, učiti ih i razvijati se. Naš se tim sastoji od visokoobrazovanog kadra u području elektrotehnike, elektronike i informatike. Iako smo mladi tim, stekli smo veliko iskustvo te ga svakim danom obogaćujemo. Bavimo se testiranjem, servisiranjem i održavanjem instrumenata i aparata za primjenu u medicinske, zubarske, kirurške i veterinarske svrhe. Savjetujemo Vas kod nabave novih uređaja i opremanja ordinacija, komuniciramo sa proizvođačima i dobavljačima te Vam stojimo na raspolaganju i kada je u pitanju informatička podrška.

Vizija

Naša je vizija postati prepoznatljiva i najznačajnija tvrtka na području održavanja, servisa i testiranja medicinskih, laboratorijskih, zubotehničkih, kirurških i veterinarskih uređaja.

Misija

Misija poduzeća ID-MEDIT je svakog klijenta osloboditi “muke” oko problema tehničke prirode kako bi u svome poslu bili najbolji. Baš kao što iza iza svakog profesionalnog sportaša stoji tim stručnjaka zbog kojih je on na samom vrhu, tako je i misija tvrtke ID-MEDIT biti onaj tim u pozadini zbog kojih će klijenti dostizati svoje ciljeve i uspjehe. Okupljanje stručnog visokoobrazovanog kadra, ulaganje u nove tehnologije i suradnja sa stranim i domaćim proizvođačima ovom će timu biti staza prema ostvarivanju vizije

Pokrivamo područje cijele RH

Naši su servisni centri u Zagrebu i Bjelovaru, ali neka vas to ne zavara. Naši djelatnici izlaze na teren po cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika do Iloka. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas
Pokrivamo područje cijele RH
Na sve ugrađene dijelove dajemo 12 mjeseci jamstva!
Ispitivanje i servis medicinskih uređaja

Pored znanja i iskustva doktora medicine, ispravna dijagnoza i odgovarajuće liječenje pacijenta u velikoj mjeri ovisi o preciznosti i funkcionalnosti medicinskih uređaja, stoga je veoma važno vršiti strogu, profesionalnu i nezavisnu inspekciju funkcionalnosti uređaja da bi se osigurala precizna dijagnostika i liječenje pacijenata.

Saznaj više