Najam autoklava

Prateći svjetske trendove kao i potrebe domaćih zdravstvenih ustanova osim prodaje, servisa i ispitivanja medicinskih uređaja razvili smo uslugu najma autoklava.

Autoklav je neizostavan uređaj u Vašoj ordinaciji, no zašto dragocjeni kapital vezati za uređaj koji brzo gubi na vrijednosti?

Često se događa da cijena održavanja i servisiranja autoklava kroz nekoliko godine dostigne i više od 50% njegove početne cijene.

Imajući sve to na umu razvili smo paket usluga u kojima ovisno o Vašim potrebama možete unajmiti autoklave B, S ili N klase na period od 1 mjeseca do godine dana.

Važno je naglasiti kako u cijenu najma ulaze i svi popratni troškovi poput destilirane vode, trakica za kontrolu sterilizacije, knjiga evidencije sterilizacije, papira za pisač, testiranje sporama itd.

Pokrivamo područje cijele RH

Naši su servisni centri u Zagrebu i Bjelovaru, ali neka vas to ne zavara. Naši djelatnici izlaze na teren po cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika do Iloka. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas
Pokrivamo područje cijele RH
Na sve ugrađene dijelove dajemo 12 mjeseci jamstva!
Ispitivanje i servis medicinskih uređaja

Pored znanja i iskustva doktora medicine, ispravna dijagnoza i odgovarajuće liječenje pacijenta u velikoj mjeri ovisi o preciznosti i funkcionalnosti medicinskih uređaja, stoga je veoma važno vršiti strogu, profesionalnu i nezavisnu inspekciju funkcionalnosti uređaja da bi se osigurala precizna dijagnostika i liječenje pacijenata.

Saznaj više