Najam autoklava

Najam autoklava

Prateći svjetske trendove kao i potrebe domaćih zdravstvenih ustanova osim prodaje, servisa i ispitivanja medicinskih uređaja razvili smo uslugu najma autoklava.

Autoklav je neizostavan uređaj u Vašoj ordinaciji, no zašto dragocjeni kapital vezati za uređaj koji brzo gubi na vrijednosti?

Često se događa da cijena održavanja i servisiranja autoklava kroz nekoliko godine dostigne i više od 50% njegove početne cijene.

Imajući sve to na umu razvili smo paket usluga u kojima ovisno o Vašim potrebama možete unajmiti autoklave B, S ili N klase na period od 1 mjeseca do godine dana.

Važno je naglasiti kako u cijenu najma ulaze i svi popratni troškovi poput destilirane vode, trakica za kontrolu sterilizacije, knjiga evidencije sterilizacije, papira za pisač, testiranje sporama itd.

PRODAJA

Kod nas možete pronaći veliki izbor novih i rabljenih autoklava svih klasa. Pošaljite nam upit!

SERVIS

Redovnim održavanjem i servisom prema uputama proizvođača garancija je kvalitetne i sigurne sterilizacije te produljenje radnog vijeka autoklava.

Kako bi osigurali što kvalitetniju servisnu podršku specijalizirali smo se za autoklave europskih proizvođače te se držimo sljedećih pravila:

Kontakt

Ako imate potrebu za stručnim i pouzdanim partnerom koji neće kasniti i odugovlačiti s popravcima, te ozbiljno shvaća vaše potrebe i poslovanje, javite nam se.

Svaki je kontakt neobavezan i za Vas ćemo rado pregledati Vašu opremu te izraditi prilagođenu ponudu. Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Denis Vaštag
Tel.: +385 95 356 5446
Email: denis.vastag@id-medit.hr